v Travel Blog

Pokud máte rádi seafood a ocitnete se na Bali, neměli byste vynechat město Jimbaran. které je známé pro svůj rybí trh, grilování a západy slunce. Když to zkombinujete, vznikne vám jeden z nejlepších zážitků z dovolené. Lze si zde koupit vše možné, počínaje klasickými rybami všelijakých velikostí, tvarů a barev, přes krevety, humra, žraloka, ústřice, chobotnice, sépie…

My jsme na trhu byli celkem dvakrát. První návštěvu jsme úmyslně absolvovali brzy zrána, kdy začíná pravý rybářský chaoz. Od 6. hodiny sem totiž postupně připlouvají rybáři a v lavorech posazených na hlavě přináší svoje úlovky. Místní jim můžou ruky utrhnout, mají-li něco speciálního. Přes celý den je možné si cokoliv zakoupit a požádat místní o ugrilování. My si na druhé podvečerní návštěvě koupili dvě ryby a krevety. Čistá hmotnost ryb před konzumací: 1,5 kg. Naše pocitová hmotnost po konzumaci: 350 kg.

Máte něco na srdci? Klikněte zde a napište komentář.

Komentář